Αρχική Σελίδα Νέα

Ένα βλέμμα μέσα στην κεντρική έννοια ψύξης στοιχείων Axiotherm.

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Κρύα αλυσίδα PCM για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Κρύα αλυσίδα PCM για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Επιβεβαιώνουμε ότι όλα τα υλικά κρύων αλυσίδων από ANDORES πλήρως ικανοποιούν, με υψηλό - ποιότητα και επαγγελματική μετά από-υπηρεσία.

—— Sammi

Τα δροσίζοντας μαξιλάρια PCM είναι safty και τόσο μαλακά από κανονικό PCMs, το οποίο είναι μεγάλο.

—— Lieven

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

Ένα βλέμμα μέσα στην κεντρική έννοια ψύξης στοιχείων Axiotherm.

Ένα βλέμμα μέσα στην κεντρική έννοια ψύξης στοιχείων Axiotherm.

Μια έννοια ψύξης κέντρων δεδομένων που αναπτύχθηκε από Axiotherm GmbH και Frigoteam Handels GmbH ήταν μεταξύ των τεχνολογιών που τιμήθηκαν στη μελλοντική διάσκεψη σκέψης στη Ντάρμσταντ, Γερμανία, νωρίτερα αυτό το χρόνο.


Η έννοια, «ασφάλεια του ανεφοδιασμού και επείγουσα επιχείρηση στα κέντρα δεδομένων από την ολοκλήρωση της κρύας αποθήκευσης PCM,» πήρε την τρίτη θέση στην κατηγορία ενεργειακής τεχνολογίας. Με βάση τη θερμική τεχνολογία αποθήκευσης HeatSel Axiotherm, το σύστημα σχεδιάζεται για να εξασφαλίσει την ψύξη των κέντρων δεδομένων σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Συγχρόνως, η χρήση της φωτοβολταϊκής δύναμης και η ελεύθερη ψύξη μπορούν να αυξήσουν την αποδοτικότητα συστημάτων και να μειώσουν τις εκπομπές κατά τη διάρκεια των κανονικών διαδικασιών.

Το Axiotherm, ένα υποκατάστημα ESDA Technologie GmbH, ειδικεύεται στην ανάπτυξη της μακρο-ενθυλάκωσης των αλλαγή φάσης υλικών για τις διάφορες εφαρμογές. Το στιλέτο Büttner, κύριος ερευνητικός ανώτερος υπάλληλος Axiotherm, απάντησε σε μερικές ερωτήσεις για την τεχνολογία με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:

Q: Το βραβείο είναι βασισμένο σε μια έννοια ψύξης κέντρων δεδομένων, όχι ένα πρότυπο ή πιλοτικό έργο εργασίας, σωστό;

Α: «Σωστός, το βραβείο είναι βασισμένο σε μια έννοια ψύξης, αλλά έχουν υπάρξει ήδη διαφορετικά συστήματα ψύξης Frigoteam με την PCM-αποθήκευση Axiotherm που εφαρμόζεται, μόνο για άλλους τομείς της εφαρμογής.»

Q: Είναι αυτό το σύστημα για το οποίο εσείς και Yvonne Reimann Croda έκανε μια παρουσίαση στο 5ο ελβετικό συμπόσιο η θερμική ενεργειακή αποθήκευση σε Λουκέρνη τον Ιανουάριο;

Α: «Ναι, η υβριδικός-PCM-αποθήκευση Axiotherm ήταν το κεντρικό στοιχείο της παρουσίασης σε Λουκέρνη.»


Q: CrodaTherm διευκρινίζεται ως PCM που χρησιμοποιείται στην κεντρική έννοια ψύξης στοιχείων;

Α: «Όχι, σε αυτό το σύστημα ένα υπό το μηδέν PCM που αναπτύσσεται από Axiotherm.»

Q: Ποια είναι τα μέγιστες σημεία τήξης και ενεργειακές οι μεγάλες χωρητικότητες του PCMs διαθέσιμου για τη χρήση στο σύστημα;

Α: «Αρχικός σε -33°C μέχρι +12°C. Η μεγάλη χωρητικότητα του υβριδικός-PCM-συστήματος είναι χαρακτηριστικά περίπου 50 KWH το /m3 (@dT = 10 Κ).»

Q: Ποιες είναι οι διαστάσεις των δίσκων HeatSel, και τι αποτελούνται από;

Α: Υπάρχουν δύο τύποι HeatSels, ένα με μια διάμετρο 180 χιλ. για τις μικρότερες δεξαμενές, και ένα με μια διάμετρο 270 χιλ. για τις μεγάλες δεξαμενές (με μια διάμετρο >1,20 μ). Το μέγιστο πάχος στρώματος και στις δύο περιπτώσεις είναι λιγότερο από 30 χιλ., επομένως, έναντι των κλασσικών σφαιρικών στοιχείων, μια τέσσερις φορές υψηλότερη θερμική δύναμη παραγωγής μπορεί να επιτευχθεί. Το (διάχυση υλικό ανθεκτικής) ενθυλάκωσης εξαρτάται από τη λειτουργούσα θερμοκρασία, η βάση είναι π.χ. PP ή pe-HD.

Q: Τι τα επόμενα βήματα στην ανάπτυξη αυτού του συστήματος, τεχνικά και εμπορικά μιλούν;

Α: Το «πρώτο βήμα ήταν η επιτυχής απόδειξη της έννοιας και της αρχικής εισόδου αγοράς μέσω των προωθώντας πελατών, όπως Frigoteam.

«Το επόμενο βήμα είναι η επέκταση του δικτύου διανομής κατευθείαν γρήγορος-μετά από τους πελάτες. Εδώ επιδιώκουμε τις περαιτέρω πιθανές στρατηγικές συνεργασίες με γρήγορος-μετά από τους πελάτες, όπως τους κατασκευαστές δεξαμενών και τους κατασκευαστές των συστημάτων ψύξης/θέρμανσης.

«Ένα άλλο βήμα είναι η διαφοροποίηση των πελατών για τις περαιτέρω εφαρμογές, όπως για τις βιομηχανίες που εργάζονται με τη θερμότητα και την ψύξη διαδικασίας καθώς επίσης και τους κατασκευαστές του κλιματισμού και των περαιτέρω συστημάτων ψύξης.»

Χρόνος μπαρ : 2018-08-17 10:41:42 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Andores New Energy CO., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Shen

Τηλ.:: +86-15062560905

Φαξ: 86-512-63810553

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)