Αρχική Σελίδα

Andores New Energy CO., Ltd

Εταιρικό Προφίλ

Το Andor είναι κύριος κατασκευαστής των συσκευάζοντας προϊόντων κρύων αλυσίδων για τη ναυτιλία των θερμοκρασία-ευαίσθητων υλικών. Τα προϊόντα μας μπορούν να κρατήσουν τα πολύτιμα προϊόντα σας στην απαραίτητη θερμοκρασία κατά τη διάρκεια των κατεψυγμένος είτε άλλων ελεγχόμενος θερμοκρασιών διέλευσης, είτε παγωμένος. Το Andor όχι μόνο παρέχει τα δροσίζοντας προϊόντα το καλοκαίρι όπως το πακέτο πάγου, ο συνταγματάρχης gel pad για τα κατοικίδια ζώα, το δροσερό μαξιλάρι, αλλά και τα θερμαίνοντας προϊόντα όπως το θερμότερα, μαγικά καυτά πακέτο χεριών και το κ.λπ.

 

Το Andor επιδιώκει για τις ευκαιρίες για την επιχείρηση. Ελπίζουμε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία και τα πλεονεκτήματά μας για να σας υποστηρίξουμε και να καθιερώσουμε μια win-win σχέση στο μέλλον.

 

Το Andor είναι κύριος κατασκευαστής των συσκευάζοντας προϊόντων κρύων αλυσίδων για τη ναυτιλία των θερμοκρασία-ευαίσθητων υλικών. Η βοήθεια υλικών μας κρατά τα πολύτιμα προϊόντα σας μέσα στην απαραίτητη σειρά θερμοκρασίας τους κατά τη διάρκεια της διέλευσης, είτε στις παγωμένες, κατεψυγμένες είτε ελεγχόμενες θερμοκρασίες δωματίου.


Με βάση τη φιλοσοφία «υπάρξτε από την ποιότητα και αναπτύξτε από το γόητρο» τις κατασκευές εργοστασίων μας επαγγελματικά όχι μόνο που τα απαραίτητα δροσίζοντας προϊόντα το καλοκαίρι όπως το πακέτο πάγου, δροσερό μαξιλάρι πηκτωμάτων για τα κατοικίδια ζώα, δροσίζουν τη μάσκα ματιών και δροσίζουν το μαξιλάρι, αλλά και τα θερμαίνοντας προϊόντα το χειμώνα όπως το θερμότερο, μαγικό καυτό πακέτο χεριών, κ.λπ. Κάτω από την καθοδήγηση της αρχής υπηρεσιών «δημιουργούμε τι που χρειάζεστε», έχουμε καθιερώσει την καλή επιχειρησιακή σχέση με τους πελάτες από την Ιαπωνία, την Κορέα, την Ευρώπη και την Αμερική.

Κίνα Andores New Energy CO., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας
 
  • 2009 – η κατασκευή Andores διαμορφώνεται σε JiangSu, SuZhou, και αρχίζει κάτω από τα εργαστήρια.
  •  
  • 2013 – η νέα ενεργειακή Co. Andor, ΕΠΕ διαμορφώνεται, και εγκαταστάσεις κατασκευής οργάνωσης σε WuJiang QiDou, πόλη.
  •  
  • 2014 – Andores βασισμένο στο farctory αρχίζει όλα τα προϊόντα και το PCMs κρύων αλυσίδων.
  •  
  • 2016 – Anores ανοίγει το κέντρο πωλήσεών του στη Βόρεια Αμερική στον Καναδά Π.Χ., και περιέρχεται στο εμπορικό σήμα Andor και αρχίζει ως εξεταστικό κέντρο Andor. Οι τεχνολογίες επαλήθευσης συνοδειών μετονομάζονται τις τεχνολογίες επαλήθευσης Andor.

Κίνα Andores New Energy CO., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Andores New Energy CO., Ltd
Andores New Energy CO., Ltd
Andores New Energy CO., Ltd
Andores New Energy CO., Ltd
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Άλλα

Μάρκες : Andors

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-3000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2011

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Andores New Energy CO., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Andores New Energy CO., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Andores New Energy CO., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Andores New Energy CO., Ltd Πιστοποιήσεις